Általános Szerződéses Feltételek Online Orvosi Tanácsadás – Közzétéve 2020. április 6-án

Ez a Topremedy Kft. online orvosi konzultációs szolgáltatásának általános szerződéses feltételei. A cég az Egyesült Királyságban 10808356 cégjegyzék számon bejegyzett cég.

Kérjük, csak akkor használja ezt a szolgáltatást, ha elolvasta és megértette a feltételekben foglalt információkat, beleértve az online orvosi konzultációs szolgáltatás feltételeit és az adatvédelmi szabályzatunkat. Ha bármilyen kérdése van, akkor lépjen kapcsolatba velünk.

Az online orvosi tanácsadás nem helyettesítheti a rendszeres háziorvosi ellenőrzést. Ha úgy dönt, hogy igénybe veszi az online orvosi konzultációs szolgáltatásunkat, akkor javasoljuk, hogy ossza meg az információkat a háziorvosával a velünk folytatott online konzultációkról, hogy biztonságos és hatékony nyomon követést biztosítson a saját egészsége érdekében. Az online beszélgetés során az orvos fizikális vizsgálatot nem tud végezni. Ezért fennállhat a veszélye a téves tanácsadásnak. Ha online tanácsadáson vesz részt, fontos hogy amennyiben a tünetei rosszabbodnak, vagy nem javul az állapota legkésőbb három napon belül, haladéktalanul keresse fel a háziorvosát személyesen.

Az online ellátás során az orvosok az Ön által megadott kórtörténeti, gyógyszeres kezelési, allergiai információkra támaszkodva adnak tanácsot és kezelési tervet. Az orvos abból indul ki, hogy Ön pontos és őszinte információkat nyújt. Elfogadja, hogy amennyiben nem érti a előzetes felmérés bármely részét vagy a Topremedy honlapján megadott információkat, akkor további pontosítás céljából kapcsolatba lép a Topremedy-vel. Ha a tanácsadás segítése céljából fotókra van szükség, akkor kérjük friss és eredeti képeket küldjön. Ha pontatlan vagy hiányos információkat ad meg, akkor az előírt kezelés során nagyobb a káros hatások kockázata.

Gondossági kötelezettség kezdete

Ön tudomásul veszi, hogy az online orvosi konzultáción a gondossági kötelezettség csak akkor kezdődik, ha az orvos elfogadja, hogy biztonságosan lehet kezelni online az adott problémát. Ez a következőképpen történik:

Az orvos ezután felülvizsgálja ezeket az információkat, és dönt arról, hogy lehet-e az adott problémát online kezelni. Ön tudomásul veszi, hogy az orvos megtagadhatja az Ön ellátását ha úgy érzi, hogy ez nem megfelelő megoldás az Ön számára.

Biztosítás

Minden orvos rendelkezik orvosi szakmai felelősségbiztosítással A joghatóság az orvos  helységén alapul. A foglalás előtt ellenőriznie kell és el kell fogadnia az adott orvos joghatóságát.

Törlés

Az időpontot 24 órával a konzultáció előtt lemondhatja. Ebben az esetben visszakapja a teljes szolgáltatási díjat. A tanácsadás időpontjától számított 24 óránál rövidebb időpontban lemondott foglalások nem visszatéríthetők.